Spider-man: Far From Home - Stealth Suit (Deluxe version)

Spider-man: Far From Home - Stealth Suit (Deluxe version)

S velkým potěšením uveřejňuji zhodnocení figurky Spider-man: Far From Home - Stealth Suit (Deluxe version) z blogu Lee´s Collection.

1/6 Hot Toys - Spider-man: Far From Home - Stealth Suit (Deluxe version)

“Excuse me, sir! I can help! Let me help! I'm really strong and I'm... sticky!”

Další pavouk do kolekce pavouků. Zvolili jsme Deluxe verzi kvůli dioráma basu, který na fotkách byl pěkný, ale v reálu je naprosto perfektní. U Hot Toys většinou podsvícení u některých věcí by mohlo být lepší, ale zrovna tady je to fakt suprově podsvícený. Ale zas bohužel na baterky, škoda, že HT neudělalo napájení tak jako bylo u basu Black Panthera.

Artbox - Design u Far From Home boxů je parádní. Jako vždy u MCU.

Base - tu jsem již zmínil, ale škoda, že k němu není i klasická base, když by náhodou došlo místo, či omrzel elementál.

Headsculpt - Protentokrát není hlava Hollanda, ale jen zamaskovaný headsculpt s odkrytými „klapkami na oči“ a pod nimi odkrytá část s očima. Škoda, že mám pohled do boku a ne napřímo dopředu. Jinak i tak je tam podoba. Docela se mi ke stealth suitu líbí battle damage headsculpt, který je u Homemade suit Spideyho z Homecoming.

Body a suit - Tělo co se týče pózování je super, pevný klouby, super artikulace. Občas pohyb limituje suit a jeho armor, ale s touhle verzí máme aspoň zas nějakého Spider-mana, který nemusí být na „stojáka“ a může mít nějakou Spidey pózu. Což je za mne velký plus, že se nemusím bát s nim hýbat skrz poškození suitu. Je na něj použitý vcelku dobrý materiál. Jediná limitace je, když se nohy dají do polohy sedu, tak se stehenní armor zapichuje do suitu pod opaskem, takže se dál neohne, to samé kdyby se ruce zvedali úplně nahoru, tam je to taky limitované, ale i tak se dá blbnout s pózama.

Příslušenství – elementál base, výměnná zápěstí, sada sítí a extra krk na odmaskovaný headsculpt pro Upgraded suit z FFH nebo jakýkoliv jiný Hollandův.

Celkově jsem spokojený a těším se na další kousky z Far From Home a hlavně na Upgraded Suit, který za mne patří k nejhezčím Spider suitům a o i díky barevné kombinaci