Recenze figurky Gamora od Hot Toys

Recenze figurky Gamora od Hot Toys

Mám velkou radost, že můžeme na stránkách Světa Komiksu nabídnout recenzi na Gamoru blogu Lee´s Collection.

1/6 Hot Toys - Guardians of the Galaxy Volume 2 - Gamora 

“I am going to die surrounded by the biggest idiots in the galaxy.”

Tak konečně mohu přestat se ptát: “Where is Gamora?” 

Zřejmě poslední kousek ze série GotG Volume 2. Protože Drax asi z tohohle dílu nikdy nevznikne a další postavy jako Mantis asi taky ne. U tohohle kousku byla pro nás prozatím nejdelší čekačka od chvíle preorderu. Skoro 3 roky a tak moc sem se na ni těšil, až ji dáme k ostatním, že ve finále jsem vybalil, narychlo kouknul a dal k ostatním.

Jediný kousek z GotG 2 co jsme vynechali byl Rocket, jelikož jsme vzali z IW duo Rocketa a Groota, tak nebylo třeba brát tohohle, ikdxž s tou velkou zbraní vypadá super. Ale jde o dvě úplně identický figurky se stejným ksichtem, výrazem. Kdyby aspon Suit byl jiný tak by jsme ho asi vzali.

Artbox - Design u GotG 2 se mi líbí. Líbí se mi ta jednotnost s ostatními.

Base - Klasika jako vždy. Možná ten z GotG 1 se mi líbí víc, že pospolu to pak působí jako paluba Milana. Ale taky jen čistý potisk, nic víc.

Headsculpt - za mne povedený. Gamora je jedna z mála kousků, který perfektně sedí ty vlasy a člověk nemusel se s tím matlat aby to nějak vypadalo, kdyby vlasy byly sculptěné, tak tady by to asi jako první pak odnesl kabát. Účes a barva supr. Jen na fotkách když je trocha přímého světla tak se třpytí. Obličej je super. Ta zelená je pokaždé podle světla jiná, ale za mne dobře trefená. Za mne je celá série Gotg 2 co se týče hlav a celku asi nejpovedenější.

Body + suit - U Gamory se mi líbí také vše jako celek. Detaily, provedení super. Jen čeho se bojím, tak nejvíc toho materiálu u kalhot. Přišlo mi to jak nějaká super tenká elastická koženka, nechápu proč ji tam zas cpou, když ve výsledku z těch kalhot ve finále moc vidět není. Tady bych radši zvolil matroš co má nový Hawkeye/Ronin. Prostě myšlenka jen na to, že pak po x letech budem mít v policích hromádky cucků z rozpadlé koženky u takhle cenově vyšších kousků mi nahání husí kůži. Jinak vizualně pecka, jen se toho prostě bojím. Za mně nehorší věc a to celkově na všech ženských charakterech, jsou jako vždy ty vysoké podpadky. Zaprvé je vždy napózovat aby drželi sami, je děsné a vypadá to hrozně. Navíc si nedokážu představit, že v boji to má vůbec nějakou výhodu. Spolu s těmi holeními návleky/chrániči je to nejhnusnější věc co se týče designu na figurkách.

Příslušenství - Jetpack a její meč. Líbí se mi ten paint. Ikdyž sem u žádného kousku ten Jetpack nevyužil na výstavku, tak moc pěkný. Blaster takovej nijakej, ale paint a weathering taky pěkný. Za mne nej zas ten mini Groot. 

Jako celek až na pár drobností co bych já změnil, tak super.