Figurka Mandalorian a Blurrg od Hot Toys

"Jsi Mandalorian! Tvoji předkové jezdili na velkém Mytosaurovi. Jistě dokážeš jezdit na tomto mladém hříběti."

Vráťme se na začátek příběhu Mandaloriana: stáváme se svědkem toho, jak Lovec odměn získal od klienta záhadnou odměnu za pátrání po majetku na pouštní planetě Arvala-7. Po příletu Mandalorianovi pomáhal Kuiil Ugnaught naučit se jezdit na blurrgovi: Blurgové jsou dvounohá tažná zvířata, která se vyskytují na mnoha světech galaxie. Jsou klidní a silní a používají se k různým pracím, od zemědělských prací až po válečné výpravy.
Obvykle se líně pasou ve výbězích nebo vozí do boje twi'lecké partyzány a clone troopery. Ačkoli vypadají neškodně a učenlivě, jejich zubatá tlama může být nebezpečná. Je známo, že samice v období páření požírají samce tohoto druhu.

Fanoušky okamžitě zaujal vývoj Mandalorianovy cesty a na oslavu Dne Hvězdných válek (Star Wars Day) společnosti Sideshow a Hot Toys s představili speciální sběratelskou sadu v měřítku 1:6, která obsahuje Mandaloriana v jeho původní zbroji a Blurrga.

Sběratelská figurka Mandaloriana obsahuje pečlivě zpracované části helmy a brnění, precizně ušitý obleček, detailní efekty povětrnostních vlivů, blasterovou pušku, blasterovou pistoli a podstavec pro vystavení.

Velmi precizně zpracovaná figurka Blurrga je zručně vytvořena na základě vzhledu stvoření v seriálu Mandalorian. Je přibližně 37 cm vysoký (43 cm s podstavcem) a 60 cm na délku, má skvěle propracovanou hlavu a tělo, kloubové ruce, sedlo a stojan se skalním motivem!

Figurka je vyprodaná...