Recenze figurky Kuiil od Hot Toys

1/6 Hot Toys - SW - Mandalorian - Kuiil

Recenze od bloggera Lee´s Collection

“I have spoken.”
 
Po delší době jsem se dokopal něco sesmolit. 😏 Jeden z posledních kousků co dorazil (doma další kopa ve frontě). 😅

Headsculpt

Opět velmi povedený headsculpt. Kuiil je perfektně zpracovaný. Ze všech úhlů vypadá skvěle. Je zde možnost mít otevřenou či zavřenou  pusu.

Body a outfit

Další z menších postav SW univerza. Drobné tělo, díky látkovýmu a pružnýmu outfitu je snadlo pózovatelný. Žádný odpor při pózování, klouby drží dobře. Jelikož Blurrgh dorazil před ním a je již ubytován v nižší polici tak není ozkoušen pořádný rozkrok, ale věřím, že by to zvládl (u Manda to bylo těžší). Outfit sám o sobě je jednoduchý, ale moc hezky zpracovaný.
Příslušenství - toho tu moc není. On toho taky moc neužil. 2 kapsy na opasek, batoh (bez popruhů, je to řešené na sucháč a zastrčí se vzadu po kombinézu), docela sem se bál, že to bude padat, ale zatím drží dobře. 4 extra zápěstí, brýle, uspávací šipka, malá ruční svářečka, kýbl (ten je hezky zpracovaný, ale hrozně to kazí to lesklé odfláklé držadlo) a jeho blasterová “bambitka” s popruhem.

Base a artbox

Vnější cover SW klasika (ale už nuda). Vnitřní art cover s tunou plastu.😏 Stojánek - placka s písečným potiskem. Škoda, že není jen lehce udělaný povrch písku bez footprintu, sem tam nějaký šutr. Obzvlášť u “poloviční” figurky, s malým obsahem příslušenství by si zasloužilo lepší base.
 
Za mne perfektní kousek a jedna z oblíbených postav Mandaloriana. Police je o to pestřejší. Obzvlášť co se teď doma komplet (skoro) vše přendavalo sem a tam, protože jsem chtěl výstavku po x letech obměnit a přepózovat, proto jsem taky dlouho nic nikam nedával.