Avatar od McFarlane Toys

A2_Banner_White

Novinka Avatar: The Way of Water od Jamese Camerona nastoupila v závěru roku 2022 do kin na celém světě ve velkém stylu a očekávání fanoušků, kteří od roku 2009 netrpělivě očekávali avizované pokračování se naplnila.

Spektakulární podívanou, která se často odehrává pod vodou a navazuje plynule na první film ozvláštnil vizionářský režisér nejen novými technikami snímání, ale hned několika verzemi s odlišně technologicky náročnými verzemi.

Jake Sully, Neytiri, ale také nové postavy Tonowari, nebo Jakeovi a Neytiriny děti samozřejmě nemohly ujít pozornosti hračkářským, ale také a to nás zajímá nejvíce, na sběratele orientovaná studiím. První přišel na trh Todd McFarlane kdy už v průběhu roku 2022 ohlásil několik řad akčních figurek. Na pomezí hraček a sběratelských figurek tak McFarlane Toys spustili hned s premiérou distribuci akčních not in scale figurek. 

18 cm vysoké figurky v klasických boxech s průhledem se povedly. Odezvy jsou na ně moc povedené i přesto, že viditelné čepy v kloubech výsledek více směrují k hračkám.

  • Jake Sully Reef Battle 
  • Neytiri Metkayina Reef
  • Tonowari

Ještě lépe si vedou modely létajících Banshee s rozpětím křídel kolem 50 cm a sady s figurkou. Tam stojí za pozornost i art box, který se hodně povedl.

Za skvělou cenu s velikostí kolem 25 cm se těší pozornosti série banshee v hned několika barevných provedení podle filmové předlohy.

Do vyloženě hračkové řady lze zařadit dioramata se svítícími prvky a mini figurkami. 

Celkově lze ovšem McFarlane Toys pochválit jak za rychlost s jakou uvedli figurky do distribuce, tak za provedení, které rozhodně odpovídá cenové relaci z jakéhokoli úhlu pohledu. Navíc kromě figurek z nového Avatara přispěchali i dvojicí hlavních představitelů z filmu z roku 2009.

Figurka z filmového Avatara nejen od McFarlane Toys najdete v eshopu Svět Komiksu!